Connect with us

Hír

Fournette-nek bizonyítania kell

A Jacksonville Jaguars hiába választotta ki 1/4-en a running back Leonard Fournette-et, egyelőre semmi nem garantálja, hogy ő lesz a csapat első számú futója. Legalábbis a csapat vezetőedzője, Doug Marrone egyelőre nem adja neki oda csak úgy a kezdő pozíciót.

 

 

„Amikor döntöttünk a választásról azon gondolkodtunk, hogy lehet valaki ilyen, mint ő. Már megmutatta mire lehet képes, azonban ha egy csapathoz kerülsz ki kell érdemelned a csapat bizalmát is. Úgyhogy neki egyelőre az a feladata, hogy kimenjen a pályára és megtegye, amit meg kell.”

A Jaguars futószekciója egyelőre három játékosból áll: a frissen draftolt Fournette mellett a csapatnál van még Chris Ivory és T.J. Yeldon, de hiába a rutin, valószínűleg a Jacksonville futósnapjei java részét az újonc fogja elvinni a következő szezontól. Marrone egyelőre még nem dolgozta ki, hogy milyen arányban oszlanak meg majd a snapek a játékosok között, azonban azt megerősítette, hogy ha minden a tervek szerint marad, akkor Fournette-re épül majd a futójáték.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!