Connect with us

Hír

Gillislee a “legjobb” helyre került

A New England Patriots újdonsült running backjét, Mike Gillislee-t meglepte, hogy új csapata nem sokkal az RFA határidő lejárta előtt ajánlatot tett neki. A határidővel bezárólag Gillislee ugyanis nem tárgyalhatott volna más csapatokkal csak azzal, amelyik ráhelyezte az RFA tendert.

 

 

A Patriots azonban jött, ajánlatot tett és győzött, mivel a Buffalo nem kívánt csoportriválisa ajánlatával versenyre kelni. A Patriots érdeklődése ráébresztette arra a running backet, hogy mit is akar: a legjobbat. Ezt nem sokkal később pedig meg is kapta.

„A legjobb helyen kötöttem ki, egy győztes keretnél. Nem a Buffalo elleni érzéseim miatt, hanem egyszerűen csak azért, hogy ezt a csapatot további győzelmekhez segítsem a jövőben.”

Gillislee szerepét egyelőre nehéz meghatározni a Patriotsnál, ugyanis jelenleg vele együtt 6 running backkel rendelkezik a csapat, de első blikkre egy LeGarrette Blount-féle szerepkör juthat neki. Persze a támadójátékból nagyjából a Lewis-White-Burkhead-Gillislee négyes veszi majd ki a részét, arról azonban nehéz bármit is mondani, hogy milyen arányban oszlik meg közöttük a teher. Gillislee azonban elégedett a helyzetével attól független, hogy mennyi teher kerül rá és reméli, hogy fizikai adottságai és terhelhetősége hozzásegítik majd az eredményes bostoni pályafutáshoz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!