Connect with us

Hír

Glennon: Ez az én csapatom!

Mike Glennon aligha gondolta volna két hónappal ezelőtt, hogy nem kezdőnek hozták ennyi pénzért Chicagóba, pedig simán megtörténhet. Noha John Foxot sem tájékoztatták elég hamar arról, hogy Trubiskyt akarja draftolni a front office, ez nem változtat azon, hogy Glennoné a kezdő, egyelőre. Mindenesetre a játékos nem aggódik emiatt, állítása szerint biztosították, hogy ez az ő csapata.

 

 

Ez az én évem, az én lehetőségem, az én csapatom, ezt mondták nekem. Nem aggódom attól, hogy ez megváltozna egy nyár alatt.

 

Nem volt valami bőszavú, pedig lehet átverték szegényt, majd az edzőtáborok során kiderül. Sokan nem értettek egyet Trubisky draftolásával, de a Bears nagyon okosan alakította ki Glennon 3 éves szerződését. A szerződés értelmében az idei évben kapja meg a garantált tartalmai nagy részét, ezáltal a maradék két évben a cap hitjéhez képest kevés dead money-val elküldhetik. Ha még ráadásul a training camp során Trubisky magabiztosabb játékot produkál nála, akkor nem kérdés, hogy a franchise jövőjének szánt irányítót fogják erőltetni. Glennon kijelentése már csak azért is fura, mert állítólag a héten volt először a csapat edzésein, 3-4 alkalom után pedig nagyon nehéz elhinni, hogy ez a saját csapata.

 

Az biztos, hogy Glennon nem dőlhet hátra, mert könnyedén a kispadon találhatja magát, de talán a 4 éves floridai kaland után nem akar még egyszer másodhegedűs lenni egy franchise irányító mögött. Glennon még hozzátette, hogy akkor is aláírt volna a Bearshez, ha tudja, hogy irányítót fog húzni a csapat az első körben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!