Connect with us

Hír

Glover Quin egy utolsó hosszabbítást szeretne

A Detroit Lions védelme az utóbbi években nem a jobb egységek közé tartozott, noha akadtak olyan egyéniségek, akik többre hivatottak a jelenlegi helyzetnél. Glover Quin, a csapat safetye is ezen játékosok közé tartozik, akit érthető okokból nagyon megbecsülnek Detroitban. Jövőre le kell ülniük tárgyalni, de Quin nem gördít akadályt afelé, hogy itt fejezze be a pályafutását.

 

 

„Nem tudom, hogy ez megtörténhet-e, vagy meg fog-e történni, nem az én kezemben van a jövőm eldöntése, hanem a csapatéban. Pályafutásom során mindig úgy álltam hozzá a hosszabbítások elé, hogy ez nekem egy munka, én csak egy alkalmazott vagyok, egy játékos, nem pedig az atyaúristen. Egy franchise-ban mindenki a saját dolgát teszi, legyen az játékos, edző, vagy general manager, ez így van rendjén. Így ha az edző elégedetlen velem, nem játszom, ha a GM elégedetlen velem, akkor meg elküld, ezt el kell fogadnia egy profinak. Ha ők úgy gondolják, hogy hajlandóak velem folytatni a franchise építését, én örömmel aláírom a szerződésemet, akár hosszú távra is. Ha pedig nem, akkor csak a jóra emlékezek, elbúcsúzom, és továbbállok.” – nyilatkozta a játékos.

 

Quint a Houston Texans szabadügynökeként szerződtették még 2013-ban, azóta pedig minden egyes meccsen kezdett a Lions színeiben. Darius Slay-jel a secondary meghatározó figurái, meglepődnénk, ha végül nem hosszabbítanának vele jövő ilyenkor.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!