Connect with us

Hír

Gruden szerint Thompson a legjobb a posztján

Nem mondhatnánk, hogy hivatalosan létezik olyan, hogy harmadik downos futó, de tény, hogy kezd legit lenni ez a kategória is, hisz ma már rengeteg olyan speciális szerepkörrel bíró futó van a ligában, akik leginkább csak elkapni tudnak. Ilyen például a Redskins futója, Chris Thompson, akinek a 49 elkapásból 349 yardos, két TD-s teljesítménye teljesen lenyűgözte Jay Gruden mestert:

 

Chris Thompsonnak hatalmas szerepe van a csapatban. A harmadik down a legfontosabb és senki sem jobb nála szerintem, mint Chris.

 

 

Mást nyilván nem mondhatna, de azért mi tudunk már harmadik downos futót mondani, akik nem csak a mutatott játékban, de még statisztikailag is jobbak Thompsonnal. Kezdésnek ott van a liga jelenlegi talán legjobb harmadik downos futója, Theo Riddick, aki mindössze 10 meccsen szerzett 53 elkapásból 371 yardot és öt TD-t, miközben tavalyelőtt 80 elkapásból 697 yardot termelt. A 32 éves Danny Woodhead igazából a poszt koronázatlan királya, aki az utóbbi két egészséges szezonjában 76 és 80 elkapásból 605 és 755 yardot szerzett 6-6 TD-vel, csak a kora és a sérülései miatt kissé perifériába került.

 

Természetesen ott van még Darren Sproles, aki az Eaglesben tavaly 52/427/2-es mérleget tudott felmutatni, de az Eagles előtti három szezonjában 75+ elkapást, 660+ yardot és 5+ TD-t átlagolt. A futottak még kategóriába befér még bőven Gio Bernard (39/336/1 – 10 meccsen), Shane Vereen (59/494/4 – az utolsó egészséges szezonja) és Charles Sims is (51/561/4 – szintén utolsó, tavalyelőtti szezon). Thompsonnak van még hová fejlődni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!