Connect with us

Hír

Grudent nem érdekli Cousins sorsa

Kirk Cousins harmadik szezonját kezdi majd meg a Washington Redskins kezdő irányítójaként annak ellenére, hogy zsinórban második éve nem tudnak a felek megállapodni egy hosszú távú szerződésről. A Redskins ugyanis 2016 után 2017-re is franchise taggel láncolta magához az irányítót, így joggal merülnek fel olyan kérdések, hogy mi lesz a Washington sorsa a jövőben. A csapat vezetőedzője, Jay Gruden azonban nem foglalkozik ezekkel a kérdésekkel, csak a jelenre koncentrál.

„Nem aggódok egyáltalán vele kapcsolatban. Tudom, hogy a következő szezonban is velünk marad, engem pedig csak ez érdekel.”

 

 

A csapatnak július 15-ig van lehetősége hosszú távú szerződést aláíratni Cousinsszal, de nem igazán szólnak arról a hírek, hogy közelednének az álláspontok. Ha nem sikerülne idén megállapodni az irányítóval, akkor szinte biztosra vehető, hogy a 2018-as szezont már más csapatnál kezdi meg. A jövő évi irányító franchise tag értéke 34 millió dollárnál is több lesz, ezt az összeget pedig már biztosan nem fogja kifizetni a játékosnak a Redskins egy évre.

Az elmúlt két évben Cousins rászolgált a nagy szerződésre, 2015-ben rájátszásba vezette a Redskinst, majd a tavalyi évben egy egészen kiváló, 4917 yardos szezont hozott össze 25 TD-vel és mindössze 12 interceptionnel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!