Connect with us

Hír

Ha Istennek tackle-t kéne teremtenie, úgy nézne ki, mint Tyron Smith

A Cowboys támadófala az egyik legjobb a ligában, ha nem a legjobb. Tyron Smith a liga egyik, ha nem a legjobb bal oldali tackle-je és ugyanez igaz Travis Frederickre és Zack Martinra is saját posztjukon. Most épp Martin magasztalta egekig Smitht.

 

 

Mindig azzal viccelődünk, hogy ha Istennek egy bal oldali tackle-t kellene teremtenie, akkor Tyron Smith alakjára formálná. Elképesztően masszív és hosszúak a karjai is. Tyron 145 kiló és kockás a hasa, ez egyszerűen nem fair. Nagyon strapabíró és minden meccsen leradírozza az ellenfél defensive endjeit a pályáról. Ha rád tudja tenni a kezét, akkor kvázi vége van a játéknak. A legjobb dolog viszont az Tyronban, hogy mindenkinél keményebben dolgozik.

 

Jerry Jones a legendásan jó 2011-es NFL Draft kilencedik választási jogával húzta ki Smitht, aki már akkor, 20 évesen különleges tehetségnek számított prototípus méretekkel, hatalmas upside-dal, habár akkor még egy kicsit nyers volt a játéka. A Cowboys (és sok más csapat egyébként) látta benne akkor azt, amivé 1-2 év alatt vált, jelenleg pedig a liga egyik legjobbja posztján.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!