Connect with us

Hír

Hankins: A Colts védelme a legjobb az AFC-ben

Ó, a holtszezon! Az optimizmus, pontosabban a túlzott optimizmus és a fogadkozások ideje. Mindenki élete legjobb formájában van, minden irányító kijavította a rossz mechanizmusát, minden csapat rájátszás- és/vagy Super Bowl-esélyes. Johnathan Hankins is rendkívül pozitív, még ha a liga egyik legrosszabb védelmébe is érkezik Indianapolisba az NFC egyik legjobb védelméből, New Yorkból.

 

“Szerintem jelenleg nekünk van a legjobb védelmünk az AFC-ben. Papíron jól néz ki, de ki kell mennünk és bizonyítanunk kell. Van egy remek irányítónk Andrew Luck személyében, és néhány kiváló fegyverünk a támadók oldalán. Úgyhogy ha össze tudjuk szedni magunkat az OTA-k alatt és az edzőtábor idején, megbízunk egymásban és együtt tudunk játszani, úgy érzem kifejezetten dominánsak lehetünk a pályán.”

 

 

 

A Colts tavaly a 30. legtöbb yardot engedte az NFL-ben, a Football Outsiders DVOA mutatója alapján pedig a 29. legjobbak voltak csupán, futás ellen pedig 32.-ek, utóbbiban Hankins nagy segítséget nyújthat, Malik Hooker és Quincy Wilson draftolása pedig a passzvédelmet erősítheti, illetve Mingo, Sheard, Hunt, Woods, Spence is mélyíti a front7-t új igazolásként, még ha minőségi javulást nem is jelentenek. Az új general manager Chris Ballard elég jó holtszezonon van túl egyébként, ezt Hankins is így gondolja.

 

“Chris Ballard elképesztő munkát végzett a sok új játékos megszerzésével, illetve a drafton is több védőjátékost hozott és ez segíteni fog a fejlődésünkben. Imádom az új atmoszférát itt, a győztes hozzáállást, készek vagyunk a következő lépést megtenni az új csapatunkkal.”

 

Nem lesz könnyű a Coltsnak, a sokáig lesajnált AFC South megerősödött, a Texans és a Titans is a rájátszásért küzd, ráadásul jó eséllyel is teszik ezt és a Jaguars kerete is többre predesztinálná őket, minthogy mindig a top5-ben húzzanak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!