Connect with us

Hír

Harbaugh szerint pusztítani fog a védelem

A Ravens támadófala lyukas, az elkapók gyengék, nincs igazán minőségi futó, rájátszás Flacco csak nem akarja az alapszakaszban is tiszteletét tenni, így ha van miért örülni Baltimore-van, az a csapat védelme. Ezzel John Harbaugh sincs másképp:

 

Nem akarom felnagyítani az elvárásokat, de nagyon sokat várok ezektől a srácoktól. Nagyszerűek lesznek, egy nagyszerű védelmet küldünk majd a pályára“.

 

 

A Ravens védelme már tavaly is top volt. Futás ellen remekül teljesítettek és passz ellen is a jobbak közé tartoztak, kapott pontok terén is a 10 legjobb egység között szerepeltek. Azóta érkezett Tony Jefferson (S) és Brandon Carr (CB) erősíteni a secondaryt (főleg előbbi hatalmas fogás), a draftról pedig négy játékos is érkezett a védelembe az első két napon. Az első körben a corner Marlon Humphrey, a másodikban a pass rusher OLB Tyus Bowser, a harmadikban pedig DE Chris Wormley és OLB Tim Williams. Persze nem fognak mindannyian egyből kezdeni, bár Humphreynak és Bowsernek erre reális esélye van, illetve a többiek is kaphatnak pár snapet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!