Connect with us

Hír

Három csapat is érdeklődött Kaepernick után mióta szabadügynök

Ha a cím után azt gondolnád, hogy a játékost vagy az ügynökét keresték meg a csapatok, akkor a válaszunk nem. Ugyanis az USA Today magazin egyik riportjából kiderül, hogy a csapatok Harry Edwards szociológust keresték meg, aki leginkább arról ismert, hogy afroamerikai játékosoknak próbál tanácsokat adni a sportéletben, köztük az NFL-ben is. Innen ismeri Kaepernicket, akivel többször is beszélgetett már pályafutása során.

 

 

„Leginkább két dologra voltak kíváncsiak: tud még játszani, illetve akar még játszani? Az első kérdésre egyértelműen igen a válasz, ez számomra nem kérdés, van annyira elszánt és tehetséges játékos, hogy ha újra csapatot talál, akkor mindent belead, hogy harcban legyen a kezdőért. A másodikra azonban én nem tudok választ adni, csak Colin.” – mondta Edwards.

 

Kaepernick manapság inkább a politikai életben és saját jótékonysági rendezvényein tűnik fel mintsem az NFL-szférájában, aminek már tavaly is intő jelei voltak, kezdve a himnuszos kezdeményezésével. Edwards szerint az utóbbi lehet az indok arra, hogy sok csapat fél Kaepet szerződtetni, mert negatív visszhangot válthat ki a szurkolókból és a médiából is. Elmondása szerint három csapat (akiket nem nevezett meg) is megkereste őt Kaepernickkel kapcsolatban, és szerinte jó esély van arra, hogy az egyikük le fogja őt igazolni még a nyári training campek előtt. Ha ez megtörténik, akkor még lehet esélye visszatérni a pályára, ám ha még augusztusig sem lesz új csapata (már ha egyáltalán vissza szeretne térni), akkor valószínűleg számára ennyi volt a profi karrier.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!