Connect with us

Hír

Ingram meglátogatta a Saints leigazolt szurkolóját

Jarrius “J.J.” Robertson egy súlyosan beteg 15 éves kissrác, aki hatalmas Saints szurkoló. J.J. lett volna hivatalos a Saints egyik 2. napos draftpickjét bemondani Philadelphiában, ám azt egy májátültetés miatt ki kellett hagynia. A műtét sikeres volt, Mark Ingram, a csapat futója pedig meglátogatta a srácot otthonában.

 

 

J.J. egy olyan krónikus májbetegségben szenved, ami hatással van a növekedésére és az egészségi állapotára is, például nagyon fáradékony lesz. Több kisebb műtét után most egy májtranszplantáción vett részt április 29-én, jelenleg ebből lábadozik. J.J.-t még októberben igazolta le a Saints egy 1 napos szerződéssel, szóval hivatalosan ő is a franchise-hoz tartozik, Ingram pedig úgy volt vele, hogy minden Saints alkalmazottnak szüksége van a támogatásra, ezért személyesen látogatta meg őt.

 

 

A két Saintses videójátékozással töltötte a napot, ahol a FIFA és az NBA2K legújabb kiadásával nyomtak le sok meccset, amiről twitteren is megosztották élményeiket. Ha emlékeztek, volt még októberben egy videó egy kisgyerekről, aki a Panthers egyik játékosának mondta meg a tutit, hogy ne merjen az ő endzone-jában táncolni. J.J. volt ez a gyerek.

 

https://www.youtube.com/watch?v=1YFr3X2YTqI

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!