Connect with us

Hír

Jason McCourty: Nem fértem volna be a Patsbe

Az free agency egyik legjobb sztorija lett volna, ha a McCourty ikertestvérpár együtt játszhatott volna a New England Patriots színeiben, csakhogy Jason inkább a Cleveland Brownshoz írt alá a sikeres workout után. Elmondása szerint szeretett volna a testvérével egy csapatba kerülni, és a Patriots részéről is volt érdeklődés, de végül ő maga lépett vissza a lehetőségtől.

 

 

„Határozottan állíthatom, hogy általam és a Patriots által is volt érdeklődés egy esetleges szerződésről. Devinnek és nekem egy eddig beteljesítetlen álom volt, hogy mindketten ugyanazt a csapatot erősítsük az NFL-ben, már csak azért is, hogy anyunak ne kelljen választania, hogy melyikőnk meccsét nézze meg. De erre az álomra ezúttal sem fog sor kerülni. Mint mondtam, lett volna lehetőségem erre, de hogy őszinte legyek, félelmetes a Patriots CB depth-je, tele vannak tehetséges és jó játékossal, és nem gondolom, hogy én egykönnyen a kezdőbe kerültem volna. Clevelandben úgy érzem több lehetőségem lesz a csapat hasznára válni kezdőként, és már alig várom, hogy megkezdjem új csapattársaimmal és edzőimmel a közös munkát.” – nyilatkozta McCourty.

 

A Titanstől kivágott cornerback két vére írt alá Clevelandbe, a szerződés részletei nem ismertek. Mivel nincs túl sok riválisa, vélhetően tényleg kezdő lehet majd Joe Haden túloldalán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!