About the author

10 Comments

 1. 1

  Attila Sándor

  Kiváló visszatekintés egy ikonikus irányító pályafutására, egy remek írói vénával megáldott kézből.

 2. 2

  Arnold Patsenegger

  Nagyon jó cikksorozat! Minden része nagyon jól sikerült. Köszönöm.

  Szép Munka!

 3. 3

  Jarred

  Én köszönöm mindenkinek, aki elolvasta az írásaimat, és valamilyen formában jelezte, hogy mennyire élvezte. Mondanom sem kell számomra ez a fizetség ezért a munkáért.

  Montanaval kapcsolatban még egy rövid történetem van, amit végül nem raktam be, mert ez inkább vicces semmint megható, vagy érdekes, és igazából nem tudtam sehova sem beilleszteni. De akkor így most a végén megosztom ezt is.

  Szóval Montana világéletében center alól kapta a labdákat, és a shoutgunt soha nem próbálta ki.Ez részben a rendszer miatt volt, részben pedig más miatt. Egyszer egy edzésen Walsh azt mondta neki, álljon hátra nézzük meg mit tud shoutgunból. Montana teljesítette is a kérést, de olyan ügyetlenül nyúlt a felé érkező labdáért, hogy az elszállt a feje mellett. Walsh ezt meglátva csak annyit mondott neki:

  “Oké, tudod mit! Felejtsd el! Tűnés vissza a center alá!”

  És innentől kezdve már csak center alól kapta a labdákat.

 4. 4

  wolandrule

  Nagyon jó írások voltak, köszi!

 5. 5

  Szabez

  Gratulálok nagyon jó
  írás!!! Én mint 49ers szurkoló nagyon köszönöm ezt a cikket már régóta vártam kedvenc csapatom egyik kiváló játékosárol

 6. 6

  atis123Juve

  Klassz sorozat! Köszönjük! :)

 7. 7

  realface

  Klassz lett! GO NINERS! ?

 8. 8

  Zotyman

  Most volt végre időm régen lementett cikkeket elolvasgatni, és ez egy kifejezetten jól sikerült sorozat volt Montanaról! Nagyon tetszett a többi cikked is, de ezt külön ki akartam emelni! Gratulálok és így tovább!

 9. 9

  Jarred

  Köszönöm. Mindig öröm ilyen hozzászólásokat olvasni, még ha hónapok múlva érkeznek is.
  Bár persze megértem, hogy ezek elég hosszú írások, nem mindig lehet őket azonnal végigolvasni. Néha kicsit sajnálom is a srácokat mikor elküldöm nekik a cikkeimet, mert ezeket lektorálni nem lehet rövid munka. De ha elkap az ihlet, és lehet miről írni(Montana esetén pedig bőven lehetett), akkor ilyen hosszúságok jönnek ki belőle.

 10. 10

  Zotyman

  Szerintem jó is, hogy hosszú! Ez nem egy hír, aminek informálnia kell (gyorsan és hatékonyan), hanem szórakoztató irodalom.
  Azért is szoktam elrakni az ilyeneket akkorra, amikor nem csak arra van idöm, h elolvassam, hanem arra is, h utána is tudjak nézni egy-egy meccsnek, esetleg egy-egy videót is lejátszva hozzá. :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team