Connect with us

Hír

Kaepernick workouton a Seahawksnál

Colin Kaepernick végre megkapja az esélyt, hogy ne érjen véget a karrierje, hiszen az egykori nagy rivális Seattle Seahawks hívta el őt próbajátékra, ahol élesben bizonyíthat az edzői stábnak. Viszont nem adják olyan könnyen még a csereirányító szerepet sem, ugyanis nem Kaep az egyetlen pályázó rá.

 

 

Miután Trevone Boykinra valószínűleg börtönbüntetés vár, a Seahawks számára nem ártana egy jó, és egyben olcsó backupot találnia Russell Wilson mögé. Már csak azért sem ártana kapkodni, mert egy offseason alatt nem fog fenekestül felfordulni a ‘hawks támadófalának teljesítménye, és ha Wilsont nem sikerül minimálisan pótolni egy esetleges sérüléskor, akkor keresztet is lehet vetni a szezonnak. Természetesen ezt elkerülnék Seattle-ben, ezért egy rakás QB érkezik a napokban próbajátékra, köztük Kaepernick is. Ugyan a többi riválist hivatalosan nem nevezték meg (egyelőre), de olybá tűnik, hogy Robert Griffin III is a jelöltek között van.

 

Az offseason során számos pletykát hallottunk arról, hogy Kaep már nem valószínű hogy focizni akar, de lehetnek egyéb aggasztó problémák is, amiért nem nagyon álltak sorba érte a csapatok. Az utóbbi időkben elég gyakran feltűnik különböző politikai megnyilvánulásokkal, illetve saját jótékonysági rendezvényein. Most azonban azzal, hogy megjelent a Seahawks edzésén, bizonyíthatja, hogy még nem szándékozik szögre akasztani a focicipőt. Seattle-ben ráadásul néhányan szívesen látnák őt a csapatba, mint például Michael Bennett.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!