Connect with us

Hír

Kuechlynek elege van az agyrázkódásból

Aligha meglepő ez a kijelentés annak tudatában, hogy az elmúlt két szezonban 9 meccset is kihagyott agyrázkódás miatt a Panthers és a liga legjobb linebackere. Az pedig különösen fájó volt számára, hogy emiatt nem is tudott segíteni a csapatán a rájátszásban, pedig addigra már kiengedték az Agyrázkódás Protokollból.

 

 

Mindenki tudja, hogy játszani akarok, bármi áron. Sajnos azonban a stáb tavaly úgy döntött nem kockáztatják az épségemet, ezért csak az oldalvonal mellől tudtam segíteni a srácoknak. Most azonban végeztem az agyrázkódással, teljesen elmúlt, úgyhogy remélem már leszállnak erről a témáról ha interjút készítenek velem.

 

Kuechly a posztjából adódóan rendkívül sok fejsérülés veszélynek van kitéve, ami tavaly és tavalyelőtt is problémát jelentett a számára, de reméli, hogy ez többet nem gátolja majd a karrierje során. A Panthersnél viszont koránt sem ennyire derűlátók legjobb védőjátékosuk állapotáról, és folyamatosan győzködték Kuechlyt, hogy mindenféle vizsgálatokon és orvosi tanácsadásokon vegyen részt az agyrázkódásokkal kapcsolatban.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások