Connect with us

Hír

Manning mezét visszavonultatják, a Falcons magyar sólymot kapott

Hiánypótló grafika: letartóztatások és annak megoszlása az utóbbi 5 évből:

 

 

Azt eddig is tudtuk, hogy a Patriots a Super Bowl favorit. Az viszont durva, hogy under/overben is messze övék a legnagyobb line: 12,5. Ez egyébként a legmagasabb az utóbbi 10 évben, a második helyen lévő Seahaws-Steelers duónak 10,5, az utolsó 49ers-Browns kettősnek pedig 4,5 győzelem az idei határ

 

Eldőlt, hogy Tony Romo nem fog profi golfozó karrierbe kezdeni, ugyanis nem sikerült a U.S. Open hétfői texasi selejtezőjén kvalifikálnia magát a fő versenyre. A korábbi Cowboys irányító a 107 fős mezőnyből a 40. helyet szerezte meg, a júniusi tornán való induláshoz a legjobb 7-ben kellett volna végeznie.

 

Dez Bryant lemaradt csapata jótékonysági baseball meccséről, mivel eltévesztette a stadiont és Arlington helyett Friscoban kötött ki.

 

Elkészült az új atlantai stadion elé helyezett hatalmas (12,6 méter magas, 33 tonnás) sólyom-szobor, amit Szőke Gábor Miklós tervezett. Még az nfl.com is megemlékezett a szoborról és arról, hogy a magyar tervező álmodta meg az FTC stadionja előtt magasodó sast is.

 

 

Az Indianapolis Colts bejelentette, hogy október 7-én hivatalosan is visszavonultatják Peyton Manning 18-as mezét, továbbá felavatják az irányítóról készült szobrot is.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!