Connect with us

Hír

Máris elvesztette egyik újoncát a Browns

Javában zajlanak az újoncok edzőtáborai a csapatoknál, ahol az összes draftolt és draftolatlan újonc találkozik az új csapatával, és megmutatják magukat az edzői stábnak. Sokaknak ez a kis mini camp hatalmas kitörési lehetőséget rejt magában, a Brownsnál azonban akad egy játékos, akinek balul sült el az edzés.

 

 

Howard Wilsont a 4. körben választotta ki magának a Browns, és elnézve a cornerback állományt, akár a kezdőre is reális eséllyel pályázott 2017-ben. Erre a lehetőségre azonban várnia kell egy kicsit, mert az egyik ütközés nélküli gyakorlat során eltört a térdében egy csont, ami miatt lehet a teljes 2017-es szezont csak az oldalvonal mellől nézheti végig. Hue Jackson elmondása szerint a játékos nagyon csalódott, de olyan bizonyítási vágy van benne, hogy ez az érzés hamar elmúlt, és ha előbb vissza tud térni, akkor biztos 100%-ig odateszi magát, hogy a kezdőbe kerüljön.

 

Wilson egyébként a sérülése előtt egy nappal írta alá újoncszerződését a Brownsszal, de Clevelandben már nem lepődünk meg az ilyen történeteken.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!