Connect with us

Hír

Marvin Jones most már a szezon végén is penge lenne

Marvin Jones 8 millió dollárt kapott a Lionstól, hogy első számú elkapóként hasítson. Ezt meg is tette az első négy meccsen, amikor 482 yardot gyűjtött össze, azonban utána 11 meccsen összesen csak 448 jött össze, ami hatalmas csalódás. Elég nagy gáz, hogy ha valaki a szezon negyedénél 1928 yardos ütemben halad, végül nem éri el az 1000 yardot sem.

 

Nyilván csalódott vagyok, de mi mást mondhatnék? Annyit tudok tenni, hogy a lehető legjobban felkészülök. Tavaly nagyon jól kezdtem és reméltem, hogy sikerül tartani a formám. De a fociban nem minden alakul úgy, ahogy várjuk és a többiek tudják, hogy éreztem magam emiatt. Az a srác akarok lenni a 16, 17, 18. héten is, akit az első öt héten láttatok.

 

 

Marvin Jones csak a második lett a yardok terén az 1077 yardos Golden Tate mögött a csapatban, ami pedig a TD-ket illeti, holtversenyben a harmadik volt Tate-tel (4) Anquan Boldin (8) és Theo Riddick (5) mögött. Elkapásokban csak negyedik lett a csapaton belül Tate, Boldin és Ebron mögött, szóval nagyon össze kell kapnia magát, ha meg akarja azt az 5 éves, 40 milliós szerződést szolgálni.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!