Connect with us

Hír

McKenzie: Mindent megteszünk, hogy Carr aláírjon

Kezd szappanoperába átmenni Derek Carr hosszabbítása. Az eredeti tervek szerint már a draft után össze kellett volna jönnie a szerződésnek, de ez még azóta sem történt meg. A játékos elmondása szerint nem is akarna más csapatban játszani, de a dolgok jelenlegi üteme egyre jobban frusztrálja őt, és a training campek kezdetére le akarná tudni az egészet. Most a Raiders GM-e is megszólalt az ügyben.

 

 

„Minden nap találkozok és beszélek vele, nagyon jó viszony alakult ki köztünk, szóval ez nem lehet kifogás arra, hogy még nincs megkötve a szerződése. Dolgozunk rajta, és a részletekről nem is szeretnék kiszivárogtatni semmit, ebbe beletartozik a dolgok csúszása is. Nem szeretem, ha a csapat olyan ügyei kerülnek az újságok címlapjára, ami nem rájuk tartozik. Azt viszont elmondhatom, hogy imádom a srácot, és a Raidersben akarom őt tartani a teljes pályafutása során.” – nyilatkozta McKenzie.

 

Kétség kívül nagy kő esne le sok-sok Raiders drukker szívéről ha ez megtörténne, főleg hogy nem csak Carr vár arra, hogy elé toljanak egy hosszabbítást, hanem például Khalil Mack is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!