Connect with us

Hír

“Még a sz*rt is kiverjük belőlük!”

A Washington Redskins újonnan kinevezett védelmi koordinátora rendkívül magabiztos az egységgel kapcsolatban. Greg Manusky az előző szezonban a csapat linebackereinek edzője volt, idén januárban viszont már kinevezték DC-nek. Ez nem új szerepkör számára, ugyanis 2007 és 2010 között a San Francisco 49ersnél, 2011-ben a San Diego Chargersnél, 2012 és 2015 között pedig az Indianapolis Coltsnál töltött be hasonló tisztséget.

 

 

Manusky elsősorban egy sokkal agresszívabb védelmet szeretne látni, különösen a védőfalban, a következő szezontól kezdve. Azt nem garantálta, hogy ez mindig sikerrel jár majd, de abban biztos, hogy alaposan meg fogják nehezíteni az ellenfél támadóinak dolgát.

„Lehet nem nyerjük meg a meccset, de az biztos, hogy még a szart is kiverjük az ellenfélből.” – nyilatkozta Manusky a Washington Postnak.

Az biztos, hogy valamit nagyon meg kell változtatni a Washington védelmében, hiszen tavaly összességében csak a 28. legjobb védelmet sikerült felvonultatni a fővárosban. Ilyen gyenge védelemmel pedig ritka, hogy valaki rájátszásba jut.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!