Connect with us

Hír

Még mindig semmi infó Branden Albertről

A free agency időszak előtti első komolyabb üzlet a Jacksonville Jaguars és a Miami Dolphins dupla-trade-je volt, amikor a Dolphinsos OT Branden Albert és a Jaguarst erősítő Julius Thomas cserélt csapatot egy-egy hátsó körös pickkel karöltve. Ám amíg a Dolphinsnál már Adam Gase újra a kezelésébe vette Julius Thomast, Albert felől semmi hírt nem kapott a Jaguars már egy jó ideje.

 

 

A játékos korábban azért mellőzte a (nem kötelező) edzéseket, mert új szerződést szeretne magának, de Doug Marrone főedző nyilatkozata szerint még a telefonhívásukra sem reagál a játékos, ami már aggasztó. Marrone még hozzátette, hogy az elmúlt héten semmilyen infót nem hallott a játékosról, és nem tudja ezt mire vélni. Mivel ezek önkéntes edzések, nem csinálnak belőle akkora ügyet, de minden esetre elég furcsa ez a reakció a játékostól, a Jaguars pedig újfent ráfázhat egy nagyobb név leigazolására.

 

Annyi “mentségük” lehet, hogy Thomast amúgy is kipaterolták volna a csapatból, Albertért meg egy 2018-as 7. körrel kínálták meg a Dolphinst, szóval nem vesztettek vele sokat. Erre a szezonra $8,875 milliós alapfizetése van, amit ha meg akar kapni, akkor meg kell jelennie a Jaguars edzésein és meccsein az alapszakaszban, de úgy nehéz lesz teljesítenie, ha addig rá se néz az új csapatára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!