Connect with us

Hír

Megy a vádaskodás Cruz és a Giants között

Victor Cruz draftolatlan újoncként csúcsra jutott a Giatsszel, remek számokat hozott, de aztán sérülései évekre partvonal mellé száműzték, mígnem a csapat idén úgy nem döntött, hogy kivágja a salsa-királyt. Cruz időközben aláírt a Bearshez, a Giants elhozta a helyére Brandom Marshallt, így akár azt is hihetnénk, hogy mindenki boldog, megy tovább a saját útján, de nem:

 

Egész évben úgy éreztem, hogy a Giantsnél direkt csökkentik a nekem szánt labdák számát, hogy könnyebb legyen kirúgniuk a szezon végén. A szezon második felében egyáltalán nem kaptam labdát, az egész olyan volt, hogy “oké, értem én, mi folyik itt, nem akartok többet itt látni engem”. Egyértelmű, hogy ha lett volna egy 1000 yardos szezonom 5-6 TD-vel, akkor a rajongóknak nehezebb lett volna megmagyarázni, hogy miért vágtak ki. Így viszont simán megléphették.

 

 

Cruz végül 39 elkapással, 586 yarddal és egy TD-vel fejezte be az évet. Az első hét meccsen 24 elkapása volt 331 yardért és azért az egyetlen TD-ért, a szezon második felére azonban teljesen eltűnt, az ő magyarázata szerint szándékosan. A csapat mestere, Ben McAdoo ezzel szemben azt mondta, hogy ez egyáltalán nem így történ, mert hát miért csináltak volna ilyet?

 

A mai NFL egy hatalmas üzlet, ezt Cruznak is tudnia kellene. Gondolkodás nélkül vágják ki vagy cserélik el akár a legnagyobb sztárokat, ha nem férnek bele a sapkába vagy az elképzelésekbe. A Giants alig ha ment volna bele egy jó formában lévő játékosuk szabotálásába, amikor a Super Bowl győzelem volt a céljuk. Ha az első 7 meccses teljesítményét folytatja, akkor sem lett volna 1000 yardja vagy öt TD-je, egyszerűen Sterling Shepard jobb volt nála, így ő kapta a labdákat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!