Connect with us

Hír

Mi lesz veled, Orlando?

Orlando Scandrick helyzete nem egyértelmű. A Dallas Cowboys cornerbackjének ugyan 2020-ig élő szerződése van, de olyan pletykák kaptak szárnyra, miszerint csapata szívesen megválna tőle megfelelő ellenérték fejében. Ezt azonban Jerry Jones az NFL Networknek cáfolta.

„Hatalmas tévedés. Orlando csapatunk megbecsült tagja.”

Jones tagadása után azonban ismét jött a csavar, Ian Rapoport szerint hiába a nyilatkozat a csapat GM-jétől, a helyzetnek még koránt sincs vége. Ennek okán magát a cornerbacket is megkérdezte a Fort Worth Star-Telegram, hogy akkor most mi is vele a helyzet.

„Ez nem rajtam múlik. Ha nem szeretnék, hogy maradjak, akkor várok másra.”

 

 

A Cowboys secondaryje alaposan leépült a Free Agency nyitását követően, gyakorlatilag egy kezdő sor távozott a csapattól Brandon Carr, Barry Church, JJ Wilcox és Mo Claiborne személyében. Ezek után nem csoda, hogy az egyik legnagyobb kérdés a csapat háza táján, hogy hogyan is fog kinézni 2017-re az egység. A draftról is a cb-sort igyekeztek mélyíteni Chidobe Awuzie és Jourdan Lewis megszerzésével. A helyzetet ismerve az pedig még meglepőbb lenne, hogyha a fiatalokkal teletűzdelt secondaryből még a maradék rutint is eltávolítaná a csapat Scandrick elcserélésével.

A csapat vezetőedzője, Jason Garrett azonban elmondta, hogy ezen lépések pusztán a csapat mélyítését szolgálják, hiszen sosem lehet elég jó játékosod egy posztra. Scandrick jövőjéről ugyanakkor nem nyilatkozott semmi konkrétumot.

„Örülünk, hogy sikerült mélyíteni a cornerback sort. Fogalmunk sincs arról egyelőre, hogy ki fog kezdeni és hol. Csak meg akartuk szerezni a legjobbakat, hogy aztán velük dolgozhassunk.”

Jerry Jones pedig a híreszteléseket azzal zárta le, hogy a két nagy reménnyel draftolt újonc Scandrickkel együtt fog edzeni, hogyha már a teljes csapatos edzésekre kerül a sor, ezzel elhallgattatva egy ideig az újságírókat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!