Connect with us

Hír

Michael Floyd részt vehet a Vikings edzésein

Michael Floyd a börtönbüntetése ellenére is talált magának csapatot, ami több szempontból is kedvező számára. A friss jelentések szerint azonban a büntetését is magával vitte az új városba, ezért jóval hamarabb elkezdheti az edzéseket az új csapatában.

 

 

Floyd ittas vezetés miatt kerül előbb a kivágás sorsára a Cardinals részéről, majd a bíróságra, ahol el is ítélték. Bár a Super Bowl győzelem kicsit megszépíti a dolgokat, a börtön akkor is börtön. A játékost összesen 120 nap börtönre ítélték, amiből 24-et a sitten, a maradék 96 napot pedig lakhelyelhagyási tilalom alatt kénytelen eltölteni, emellett közmunkára és bírságra is kötelezték. A 24 napot letudta a kóterben, ám a tilalom miatt korábban nem hagyhatta el Arizonát – egészen mostanáig.

 

A lakhelyelhagyási tilalom értelmében június közepéig nem is lehetett volna ott a Vikings edzésein, azonban sikeresen fellebbezett azért, hogy a holmijaival együtt a büntetése is költözzön. Ezáltal immáron Minnesota államot nem hagyhatja el, így szabad az út a Vikings edzéseire. Floyd duplán jól járt, hiszen ebben az államban látta meg a napvilágot, egész pontosan Saint Paul városában, tehát a családját is gyakrabban láthatja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!