Connect with us

Hír

Mixon hálás és bizonyítani akar

Joe Mixonról sokat volt szó itt az oldalon is. Elég megosztó személyiség, ugyanis amit a pályán kívül tett, az teljes mértékben elítélendő és nem túlzás azt sem állítani, hogy nem érdemli meg az esélyt. A pályán viszont egy olyan tehetség, akivel ritkán találkozik egy csapat. A draft előtt felröppenő pletykák pedig igazak voltak és a második körben tényleg kiválasztották a running backet. Ő pedig nem is lehetne hálásabb az utolsó esélyért.

 

 

 „Még mindig itt ülök és sírok. Nem tudom elhinni, egyszerűen csak nem tudom elhinni.” – kezdte a draft utáni konferenciabeszélgetését Mixon. „Nagyon hálás vagyok és megtiszteltetés, hogy a Bengalsban fogok játszani.

 

Sokan rosszmájúan rögtön lecsaptak a lehetőségre, hogy jobb helyen nem is lehetne, ugyanis a Bengals játékosai közül sokaknak voltak off-filed ügyei, így nem lóg ki a futó sem a sorból. Mi tagadás Mixonnak tényleg ez az utolsó esélye, hiszen ilyen múlttal az ember háta mögött, aligha van még egy esély. Márpedig a videóból arra lehet következtetni, hogy egy nagyon heves vérmérsékletű játékosról van szó, akit a dörzsöltebb játékosok könnyen kihozhatnak a sodrából. Erről persze ő is tud és szerinte tudja kezelni a dolgokat.

 

„Sokat változtam, ahogy gondolkozok, ahogy a dolgaimat intézem. Folytatni fogom az utat és a helyes dolgokat csinálom. Be fogom bizonyítani, hogy nem hibáztak, mikor adtak még egy esélyt.”

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások