Connect with us

Hír

Moncrief odapörköl?

Az Indianapolis Colts receiver Donte Moncrief újon szerződésének utolsó évébe lép, így nagyot kell virítania, ha komoly szerződést és csapatot szeretne magának. Főleg, hogy a 2016-os éve elég gyengére sikerült a sérülései miatt, ráadásul még egyszer sem tudott igazán kibontakozni. Új pozíciós edzője, Sanjay Lal szerint azonban breakout éve lesz idén:

 

Nem tudom, korábban hogy edzették, mit vártak el tőle. Azt viszont igen, hogy velem tiszta lappal fogja kezdeni. Látom benne a potenciált, hogy a liga egyik legjobb elkapója legyen. Minden eszköze meg van hozzá“.

 

 

Moncrief tavaly 9 meccsen 307 yardot szerzett, ami nagyon gyenge teljesítmény, bár a 7 TD azért jól mutat. Eddig három év alatt 41 meccsen lépett pályára összesen 1448 yardért és 16 TD-ért, a liga jobb elkapói pedig ezeket a számokat akár egy szezon alatt is hozni tudják. Tavaly például 25 elkapó szerzett legalább 1000 yardot, hatan 1250+, ketten pedig 1400+ yardot jegyeztek, illetve öt WR-nek volt 10+ TD elkapása (Jordy Nelson például 1250+ yardot és 14 TD-t szerzett egy év alatt).

 

TY Hilton mögött hatalmas az űr, Moncrief hozhat egy önmagához képest kiemelkedő szezont, de reálisan nézve messze van ő a jobb (mondjuk top20) elkapótól.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!