Connect with us

Hír

Norman: “Dez sosem volt egy kemény arc, csak egy kamu”

Még alig kezdődtek el az OTA edzések, de egyes játékosoknak már most sem kell a szomszédba menni egy kis trash talkért. Josh Norman sose volt az a barátkozós figura, aki keblére öleli az ellenfél elkapóit, ezt a tulajdonságát az elmúlt hónapok során sem vetkőzte le. Hamar meg is kezdte a szóbeli adok-kapokot azzal, hogy kiosztotta az NFC East összes receiverét, miszerint egyikőjük sem egy elit elkapó, rájuk is aggatta a “just a guy” jelzőt, mellyel középszerűségüket akarta kifejezni.

A legmarkánsabb véleménye Dez Bryantről volt, akivel sosem ápolt jó viszonyt, ennek megfelelően ezúttal sem illette szép szavakkal. Amikor megkérdezték tőle, mit gondol a Cowboys 88-asáról, csak annyit mondott:

Csak egy srác, csak egy a sok közül. 2012, 2013 és 2014 során jól nyomta, mostanra csak egy lett a sok közül. Ő nem fog lenyűgözni a játékával. Másokat lehet, hogy meg fog tudni verni, de velem nem fog tudni mit kezdeni, hiszen nem tudja megégetni azt, aki őt rendre megveri őt, ennyi. Csak egy kamukéró, nem egy igazi kemény legény, mint én. Mindig is keménynek akart látszani de sose volt az, ez nem ő. A trash talk közöttünk csak a média szüleménye, én nem szoktam beszélni hozzá, én játszom ellene. Ezek a srácok tipikusan olyanok, akik magukhoz beszélnek, úgy tesznek, mint akik keménynek, ezzel hívják fel a közönség figyelmét. Mikor ezekre a srácokra állok fel védekezni, az edzőjük mindig azt mondja nekik, ne beszélj Josh-hoz, nem lesz jó vége, kibillent a ritmusodból.

A Redsinks cornerbackje tehát ezúttal sem hazudtolta meg magát, hiába állítja, hogy ő nem trash talkol. Kíváncsian várjuk, mi lesz az ellenfelek reakciója a kijelentéseire, mert az biztos, hogy Beckhamet, Marshallt, Jefferyt és Bryantet sem kell félteni. Norman pedig újra nagy rizikót vállalt, mert ha bebizonyosodik, hogy a szövegelése mögött nincs tartalom és a receiver fronton megerősödött csoport meg-megégeti, akkor ezzel a szóbeli keménykedéssel csak bohócot csinált magából.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!