Connect with us

Hír

Perriman nagy szezont vár magától

Breshad Perriman karrierje eddig nem nagyon akart beindulni. A Ravens első köröse újonc évében inaktív volt, tavaly pedig egyszerűen csak gyenge, 16 meccsen 499 yardot és egy TD-t szerzett. Nem lett belőle az az elsőszámú mélységi fegyver, amire számítottak. Bizonyítania kell, ha szeretne magának jövőre egy 5. éves opciót, ennek megfelelően nagy évet vár magától:

 

Alig várom, hogy elsőszámú legyek, nagyon régóta ez a célom. Egy hatalmas szezont várok magamtól, hogy őszinte legyek. Úgy érzem, egészségesen tudok lenni, az újonc szezonomban szerzett sérülések szerencsétlen incidensek voltak. Soha nem gondoltam magamról, hogy sérülékeny vagyok. A célom az, hogy egészséges legyek, ami tavaly már sikerült, idén pedig erre szeretnék építeni. Tudom, mekkora a potenciál bennem.

 

 

A Ravens passzjátéka nem volt valami combos tavaly, Perriman és Mike Wallace mögött Michael Campanaro, Chris Matthews, Chris Moore, Kenny Bell, Kennan Reynolds, Vince Mayle és egy rakás draftolatlan újonc van csak a rosteren, illetve egy halom TE Dennis Pitta, Benjamin Watson, Crockett Gillmore, Maxx Williams, Nick Boyle és Darren Waller személyében. A mennyiség tehát adott, már csak az kellene, hogy egy kis teljesítményt is kisajtoljanak belőlük.

 

Egyébként ne legyünk meglepve, ha a csapat egyik, ha nem a legjobb elkapója a futó Danny Woodhead lesz.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások