Connect with us

Hír

Randall: Idén meglátjátok, miért bíznak bennem!

Egy ígéretes újonc idény után egy katasztrofális sophomore szezon, röviden ennyivel össze lehet foglalni Damarious Randall eddigi karrierjét. A korábban első körben kiválasztott cornerbacket sok kritika érte a tavalyi teljesítménye miatt, de minden kételkedő meg fogja látni, hogy miért is bízik benne töretlenül a Packers.

 

 

Tavaly kihagytam 6 meccset egy sérülés miatt, ami rányomta a bélyegét a további meccseimre. Nem mentegetőzni akarok, de tényleg nagy szerepet játszott a teljesítményemben. Ám ez már a múlté, teljesen egészségesen várom a következő idényt, és remélhetőleg ez így is marad. Sok szurkolónk elkezdett kételkedni a képességeimben, de bizton állíthatom, hogy idén megmutatom miért is ölt belém ilyen magas draftcetlit a Packers! Figyeljétek meg, hogy egy jó szezonnal hamar elfelejtődik az előző idényben nyújtott teljesítményem, és belátják, hogy a sérülésem volt az oka, addig meg hadd beszéljenek az emberek erről, szívük joga.

 

Randall kétségtelenül egy jó képességű játékos, aki érzésem szerint a körülmények áldozata lett tavaly. Casey Hayward és Sam Shields támogatásával egy közel tökéletes újonc szezont produkált, 2016-ra azonban egyikük sem tudta támogatni őt és a többi fiatalt, akik nem bírták ezt a nyomást. Most Davon House érkezett a mentor szerepére, ami feljavíthatja Randall teljesítményét is, Kevin King draftolásával pedig a snapeket is el lehet osztani a játékosok között.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!