Connect with us

Hír

Raynek nagy céljai vannak 2017-re

Shane Ray tavaly nyolc mérkőzésen nyolc sacket mutatott be, a következő szezonban pedig még ennél is produktívabb lehet, hogyha egészséges tud maradni. DeMarcus Ware visszavonulásával nagyobb szerephez juthat Ray, aki a tavalyi sackszámainak dupláját tűzte ki a következő szezon egyik céljául.

 

 

„All-Pro szeretnék lenni jövőre, minden egyes nap erre törekszem. Minden nagy célomat apróbb célokból építem fel, amelyek segítenek elérni számomra a legfőbbet. Az egyik ilyen az volt, hogy visszatérjek ahhoz a gondolkodásmódhoz, amely az egyetemen volt rám jellemző. Junior évemben eldöntöttem, hogy képes lehetek meccsenként 1 sacket bemutatni és senki sem tudott ebben megállítani. Az NFL-ben most ugyanezt érzem. Egy egész mérkőzésen keresztül senki nem képes tartani. 16 meccset játszunk az alapszakaszban, ami 16 sacket jelent egész szezonra kivetítve. Ezzel akár a ligát is lehetne vezetni, arról pedig ne is beszéljünk, hogy a rájátszásban miket lehet elérni ilyen játékkal.”

Tavaly a Ray által célnak kitűzött 16 sack elég lett volna ahhoz, hogy valaki a liga legjobbja legyen ilyen téren és valószínűleg 2017-ben is a legjobbak között lenne. Ray edzői és csapattársai már többször is dicsérték a linebacker képességeit, idén pedig bizonyíthatja, hogy ezek a nyilatkozatok nem csak udvariasságból történtek, hanem valós alapokon nyugszanak.

Azt is hozzá kell tenni, hogy nagyon örömteli, hogy Ray milyen ambíciókkal vág neki a következő szezonnak, de ez nem csak rajta múlik. Attól is függ, hogy mennyi időt lesz pályán az egész Broncos védelem, hiszen ha a tavalyinál produktívabb támadójátékot raknak össze Denverben, akkor már csökken a védelem pályán töltött ideje.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!