Connect with us

Hír

Sherman anno fogadott egy lánnyal, most készül betartani az ígéretét

Richard Shermannek az NFL-en belül szinte csak a rossz oldalát ismerhettük meg a trash talkkal és a pályán kívüli megnyilvánulásaival, pedig ez csak egy része az ő személyiségének, nem az egésze. Napvilágra látott egy fogadás, amit egy középiskolás lánnyal kötött, miszerint hasikerül feljavítania a jegyeit, Sherman személyesen garantálja neki az ösztöndíjat egy főiskolára. A kisasszony most jelentkezett a jutalmáért.

 

 

A történet egy jótékonysági rendezvényen kezdődött, amit Sherman korábbi seattle-i csapattársa, jelenleg az NFL Networknél dolgozó Michael Robinson tartott. A korábbi fullback 2010 óta igyekszik támogatni azokat a diákokat, akik a hátrányos helyzetük vagy egyéb problémák miatt nem tudják elkezdeni vagy folytatni iskolai tanulmányaikat. Robinson minden évben rendez egy gálavacsorát sztárvendégekkel, és azt az összeget felajánlja a diákok oktatásának segítésére. Itt találkozott tavaly Sherman, mint az egyik vendég Hershai Jamesszel, aki senior évét kezdte a Varina középiskolában, viszont a jegyei alapján nem lett volna esélye a továbbtanulásra. Sherman kihívta a leányzót, miszerint ha sikerül feljavítania a jegyeit, akkor a Seahawks cornere kifizeti neki az egyetemi tanulmányait. Hershai osztályelső lett végzős évében, és készülhet a Norfolk State Egyetemre, Sherman anyagi támogatásával, aki örömmel ajánl fel hasonló dolgokat, ha ez lesz a következménye.

 

Az egyik kedvenc mondásom, hogy a tudás hatalom. Minél többet tudsz, annál hatalmasabb és erősebb lehetsz a világban, és ezt az esélyt minden diák megérdemli a Földön. Mike szervezete arra ösztönzi a gyerekeket, hogy megéri tanulni, és azzá válni, akivé szeretnél. Nem csak a magam nevében beszélek arról, hogy örömmel segítünk akár a mezeink elárverezésével, akár az ittlétünkkel, vagy akár egy egyszerű motivációs beszéddel azon, hogy minél több diákon tudjon segíteni, és terelni tovább az általa választott ösvényen. Hershai az élő példája annak, hogy akarattal bármilyen akadályt le tudsz győzni, ha megdolgozol érte.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!