Connect with us

Hír

Tannehill szerint minden rendben van a térdével

Ryan Tannehill a tavalyi szezont úgy fejezte be, hogy az elülső keresztszalagján volt egy részleges szakadás, ami miatt kénytelen volt több mecset is kihagyni, de a játékos végül úgy döntött, hogy nem olyan komoly a baj, hogy műtétre legyen szükség. A veterán quarterback most úgy érzi, minden rendben halad, jól van a térde és készen áll a 2017-es szezonra. Elárulta, hogy egyelőre még térdmerevítőben fog edzeni, de már nagyon várja, hogy akcióba lendüljön az OTA-edzéseken:

Minden nagyon jól halad, a térdem erős és készen áll a bevetésre. Úgy érzem, hogy újra 100%-os állapotban van, meg tudok vele csinálni minden mozdulatot, minden irányváltást. Bízom a térdem egészségében, ez a legtöbb, amit tehetek és nem gondolok arra, hogy bármi rossz történhet vele.

Ha tényleg rendben lesz az a térd és összeáll körülötte az offense, akkor nagy dolgok történhetnek, hiszen az emberanyag megvan hozzá, hogy akár akár a Patriotsot is nehéz helyzetbe hozzák. Már a tavalyi szezon is nagyon biztató volt, szép játékot és számokat produkált, a fal is meg tudta védeni, nagy kár érte, hogy nem tudta befejezni az évadot, mert meglett volna az esélyük, hogy a rájátszásban a Steelerst is megfogják. 2017-re egy még jobban összeértett csapattal vághatnak neki, ahol Ajayi is óriási szerepet kaphat, kisegítve ezzel az irányítóját. Bízzunk benne, hogy Tannehill térde is úgy gondolkodik, mint maga az irányító.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!