Connect with us

Hír

Taylor: a következő szintre akarok lépni

Hiába Tyord Tayor az utóbbi évek messze legjobb Bills irányítója, a megtartása koránt sem biztos hosszú távon. Addig nem is volt gond, amíg bagóért állt a csapat szolgálatára, de a salary cappel nem túlságosan jól álló Billsnek egy nagy QB szerződés már nem biztos, hogy belefér. Hacsak nem képes szintet lépni.

 

Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog. Egész offseason során erre koncentráltam, minden nap jobb akarok line. Ez az offense lehetővé teszi, hogy mindenhol megjátsszuk a labdát, lehetővé teszi nekem, hogy megiramodjak a széleken és hozzá tegyek a futójátékhoz. Nagyon izgatott vagyok, különösen, hogy Rick Dennison lett a csapat támadókoordinátora. Amikor korábban együtt dolgoztunk, akkor elég messze voltam a kezdő pozíciótól, de azóta volt két éve, hogy figyeljen engem és megpróbál erre építeni

 

– mondta Taylor.

 

 

Dennison volt a Ravens irányító edzője, amikor Taylor még Joe Flacco cseréje volt.  Azóta az irányító lehúzott két kezdő szezont a Billsnél, átlagosan 3000 yardot és 62 százalékos passzpontosságot hozott (14 és 15 meccsen), emellett mindkét évben csak hat interceptionje volt, egyszer 20, egyszer pedig 17 TD mellett. E mellé ráadásul átlagban 575 futott yardot és öt futott TD-t is bedobott a közösbe, tehát tényleg megvan benne a potenciál, hogy vezesse a csapatot. Ha teljesen rászabják az offense-t, lesz némi passzjáték és egészséges tud maradni, illetve megtudja lépni azt a bizonyos szintet, akkor a Billsnek valóban lehet keresnivalója az AFC-ben.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!