Connect with us

Hír

Teez Tabor: Az NFL-be akarok bekerülni, nem az Olimpiára

Teez Tabor az egyetemen top tehetség, top cornerback volt, azonban a draft process alatt sokat csúszott a boardokon. Ez a gyengébb interjúi mellett nagy részben köszönhető volt lassú 40 yardos idejének a Combine-on. Ez nem csak amiatt volt aggasztó a csapatok számára, mert nem lenne meg a hosszú távú sebessége, hogy tartsa a lépést a sebes elkapókkal, hanem mert rengeteg ideje volt készülni erre a megmérettetésre és láthatóan nem érdekelte túlzottan a Combine eredménye. Most viszont ezt használja fel motivációként.

 

 

Ez olajat önt a tűzre. Ez olyan, mint amikor azt mondod valakinek, hogy úgysem tudja megcsinálni, ezzel pedig ösztönzöd arra, hogy még jobban próbálkozzon és megcsinálja azt, amire képtelennek gondolták mások. 

 

A foci az erősségem. Focizom, és nem atletizálok. Az NFL-be próbálok bekerülni, nem az Olimpiára. Úgyhogy úgy érzem, elég jó helyen vagyok.

 

Tabort a Lions az 53. pickkel választotta ki és most megküzdhet a snapekért Darius Slayjel, Nevin Lawsonnal és DJ Haydennel, de emellett régóta húzódó és vissza-visszatérő hamstring sérüléssel is küszködik, de ő is és a csapat orvosai is remélik, hogy az edzőtáborra ezt ki tudják kúrálni, addig is keményen edz a fiatal cornerback.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!