Connect with us

Hír

Thielen: Túl sok dolgom van ahhoz, hogy arra gondoljak, meddig jutottam

A Vikings elkapójának, Adam Thielennek hatalmasat változott az élete – vagy legalábbis az NFL körforgásában betöltött szerepe – az egy évvel korábbi állapotokhoz képest. A 2014-es és 2015-ös szezonban nem nagyon láthattuk a támadóoldalon, csak a speciális egységben, azonban tavaly nagyot robbantott, ahol addigi 20 elkapásához képest 69-et szedett össze 967 yardért, ez pedig rendkívül megsüvegelendő teljesítmény, főleg egy draftolatlan játékostól. A Vikings persze meg is köszönte szolgálatait egy három éves, maximum $27 milliós szerződéssel. A hosszú bevezető után viszont térjünk rá arra, hogy mit is gondol ő maga erről a pálfordulásról:

 

 

Addig várok a visszaemlékezéssel, amíg abba nem hagyom a játékot. Túl sok dolgom van, túl sok célom van ahhoz, hogy bármire is visszatekintsek. Egyszerűen kijövök ide minden nap és próbálok jobb lenni és hozni azt a gondolkodásmódot, ami eljuttatott idáig.

 

 

Thielen tavaly beelőzte az első körös Laquon Treadwellt a depth charton és ugyan a Vikings edzői stábja nagyon dicséri mostanság Treadwellt, Thielen már bizonyított és nem lesz egyszerű elvenni a helyét a kezdőben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!