Connect with us

Hír

Thomas Davis snapjeinek száma limitálva lesz

Bármennyire is hihetetlennek tűnik a pályán látott teljesítménye után, de Thomas Davis sem mai gyerek. A Panthers linebackere 34 éves, van a posztjára egy korábbi első körös trónörökös, és új védőkoordinátort neveztek ki a távozó Sean McDermott helyett, ezek miatt jöhet el Davis számára a pihentetés. Steve Wilks, az előbb említett új védőkoodinátor beszélt a helyzetéről.

 

 

„Minden tiszteletünk az övé, de már belépett abba a korba, ahol nem lehet minden snapet a pályán tölteni, ezért idén limitálni fogjuk a pályára lépését. Shaq Thompson személyében egy korábbi első körös, mindössze a harmadik évére készülő fiatal áll rendelkezésünkre, és szeretnénk neki minél több lehetőséget biztosítani, és megtudni, hogy mire képes állandó kezdőként. Thomas profihoz méltóan fogadta a híreket, és megértette a döntés miértjét, hiszen számára is fontos a Panthers jövője, aki Thompson, és nem ő. Aggódniuk sem kell a szurkolóinknak, bőven lesz lehetőségük az egyik nagy kedvencüket a pályán látni.”

 

Davis amellett, hogy 34 éves, a szerződése utolsó évébe lépett, ezért is helyeznénk Thompsont ő elé. A panthers alapfelállása 4-3-as, és az ilyen szituációkban a pályán lesz, de ha csak 2 linebackerrel állnak fel, akkor innentől Thompson veheti át a helyét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!