Connect with us

Hír

Tre Boston egy kéregető miatt igazolt a Chargersbe

Tre Boston nagy bajban volt még pár napja. Ajánlata volt a frissen Los Angelesbe költöző Chargerstől, a Steelerstől, és a Billstől is. Egy Charlotte-környéki benzinkútnál épp befejezte a kocsija megtankolását, amikor egy háromgyerekes férfi lépett oda hozzá, és kért tőle egy-két dollárt. Boston egy húszdollárost nyújtott át neki, majd miután a férfi azzal köszönte meg, hogy Isten okkal intézte el a találkozásukat, a Panthers volt játékosa azon mélázott, hogy vajon megkérdezze-e tőle, “LA vagy Buffalo?”. Mielőtt azonban feltehette volna a kérdést, a férfi folytatta:

“Nagyon köszönöm. Kevés ilyen ember van a Földön, Isten gyermekei. Mike Danielsnek hívnak, de a barátaimnak csak L.A. vagyok.”

Tre Boston elmondása szerint épp a könnyeit törölgette, amikor a benzinkút egyik kirakott hirdetésén a “Jézus megment” feliratot látta meg, úgyhogy adott még nyolcvan dollárt a kéregetőnek, majd aláírt Los Angelesbe. Itt Dwight Lowery lesz az ellenfele, akit le kell tolnia a depth chart második helyére, hogy játszhasson free safety poszton.

 

 

Tre Boston 2014 óta a Carolina játékosa volt, ahol középszerű, de nem rossz játékot mutatott be. 3 év alatt viszont csak 16 alkalommal volt kezdő, és rettentően kis mértékben járult hozzá a védelemhez.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!