Connect with us

Hír

Tyrod Taylor lehet a jövő, de bizonyítania kell

Szegény Tyrod Taylor. Kvázi noname emberként érkezett Buffalóba, mégis csodát tett a csapattal, a megtartása viszont még koránt sem biztos hosszú távon. Addig nem is volt gond, amíg bagóért állt a csapat szolgálatára, de a salary cappel nem túlságosan jól álló Billsnek egy nagy QB szerződés már nem biztos, hogy belefér. Ahhoz Taylornak bizonyítania kell.

 

 

Buffalóban úgy tűnik helyre állt a világ rendje, és a főedző mellett a GM is megvan a csapatnak, akik ráadásul jó viszonyt ápolnak. Most hogy minden rendeződött a franchise körül, ideje a rosterrel is foglalkozniuk, ahol az első szembetűnő probléma az irányítókérdés. Taylornak a 2018-as szezon végéig van szerződése a csapattal, és ennyi ideje van bizonyítani, hogy ő megéri a nagy pénzt, a vezetőség bizalmát azonban egyelőre élvezi. A helyzetét azonban nem könnyíti meg, hogy két fiatal, ezáltal sokkal olcsóbb játékos (Cardale Jones, Nathan Peterman) is oda akar kerülni a húsos fazék közelébe.

 

„Egyelőre ő a mi emberünk, noha hoztunk neki riválisokat a rosterre, talán nekünk van a legmélyebb depth chartunk ezen a poszton. Meg szeretnénk nézni, hogy az új sémában mennyire képes teljesíteni, elvégre még csak a harmadik szezonja lesz kezdőként, ezután már mi is okosabbak leszünk. Rick Dennison rendszere nem lesz ismeretlen a számára, hiszen már dolgoztak együtt Baltimore-ban, de sosem lehet tudni. Garantálni nem tudjuk neki a kezdőt hosszú távra, azt ki kell érdemelnie, de nem csak neki, hanem minden posztra minden játékosnak a csapatból.” – mondta Sean McDermott, a Bills újdonsült főedzője, majd átadta a szót Brandon Beane general managernek.

 

„Szeretnénk egy kis versenyszellemet elhinteni egy olyan fontos poszton is, mint az irányító. Tudjuk jól, hogy ez a legfontosabb poszt, de éppen ezért szeretnénk teljesen meggyőződni arról, hogy kit választunk hosszú távon a csapatunk élére. Taylornak jó esélye van, noha 27 éves, még csak két teljes szezonon van túl, ezáltal csak két évig kapta az ütéseket a védőktől. Vannak olyan erősségei a játékában, aminek mindenképp hasznát fogjuk venni az új szisztémánkban, de mindenek előtt küzdjön meg a helyéért.” – zárta mondandóját.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!