Connect with us

Hír

Új szerződést kötött az NFL és a Bose

2014 óta a Bose márkájú fejhallgatókat és headseteket láthatjuk a játékosok és az edzők kobakján, amiért nem kevés pénzt fizetnek. Most megújították a szerződést, aminek értelmében a bíróknak is a Bose headseteket kell felvenniük visszajátszásoknál, ami 2017-től megváltozik.

 

 

Az új szezon kezdetétől ugyanis megszűnik a régi challenge rendszer, amikor a kis monitoron visszanézték az eseteket, hiszen a Microsoft által biztosított tableteken fogják innentől fogva a visszajátszásra köteles, illetve a challenge által megnézendő jeleneteket visszanézni, aminek hangjait mostantól a Bose fejhallgatóival hallhatnak a játékvezetők. A Microsoft nagyjából 400 millió dollárt fizetett azért, hogy az ő tabletjüket használja a liga, a Bose esetében valószínű nem ekkora összegről beszélünk, de tekintve, hogy az előző partner, a Motorola 50 millió dollárt ajánlott fel 2013-ban a hosszabbításért, mégis a Bose nyert, azt hiszem elég súlyos pénzekről lehet szó. Az új szerződés részletei nem ismertek.

 

A játékosok után tehát már a bírókat is sikerült “bekebeleznie” a Bose-nak, az NFL pedig nagyon komolyan veszi a szerződésben leírtakat. Például Colin Kaepernick anno 10 ezer dolláros büntetést kapott azért, mert nem a Bose által gyártott fejhallgatóval a fején érkezett meg egy NFL rendezvényre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!