Connect with us

Hír

Unger sérülése beindíthatja a center-piacot

A New Orleans Saints centerének, Max Ungernek a lábfejét meg kellett műteni, így a szezon elejét mindenképpen ki kell majd hagynia, a PUP (Phisically Unable to Perform) listán kezdi majd meg az évet, de pontos felépülési időt még nem olvashattunk. Ez pedig egyből beindította a pletykákat, hogy a Saints új centert szerezne magának.

 

 

Két lehetséges opció merült fel. Egyrészt a Jetstől kivágott Nick Mangold, aki az utóbbi évtized egyik legjobb centere és 1-2 év még simán lehet benne. Jelenleg csapatot keres és ugyan volt már pár viziten, kivár a legjobb ajánlatra. A Ravens volt a legnagyobb kérője eddig és Ozzie Newsome még a draft előtt úgy is nyilatkozott, hogy könnyen lehet, hogy leigazolják majd. Erre nem került sor, Mangold pedig még keresi a legjobb opciót.

 

A másik pedig egy trade lehetősége lenne az Eaglesszel. Jason Kelce tavalyi szezonja nem volt épp kiemelkedő, de előtte hosszú évekig a liga egyik legjobbja volt. Philadelphiában ráadásul lenne is helyettese a tavaly draftolt Isaac Seumalo személyében, aki újoncként guardként jó benyomást tett és jövőre egyébként is átvenné nagy valószínűséggel Kelce helyét. De akár Stefen Wisniewski is beállhat a fal közepére. Az Eagles pedig valószínűleg Mark Ingramet szeretné megszerezni, hiszen nincs egy igazán jó futójuk sem, főleg nem ilyen stílusú. A Saints pedig leigazolta Adrian Petersont, de ami fontosabb, a harmadik körben draftolta Alvin Kamarát, akiben egyértelmű kezdő és every down back potenciál lakozik, így Ingramre igazából nincs hatalmas szükségük.

 

Ingramnek talán nagyobb az értéke, mint Kelcenek, így az Eagles plusz kompenzációt is fizethetne, amire a jövő évi három darab negyedik körös pickjük egyike (a sajátjuk mellett a Bradford trade és a Rowe trade keretein belül kapott cetlik) például teljesen alkalmas is lehet.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások