Connect with us

Hír

Verner senkinek sem kell

Alterraun Vernernek, neve alapján az egyik legkelendőbb szabadon igazolható játékosnak kellene lennie, azonban továbbra sem kell senkinek. Utóbbi időben nyújtott teljesítménye alapján azonban ez egyáltalán nem meglepő.

 

 

A 28 éves cornerback 2013-ban Pro Bowler volt a Titans színeiben, majd ezt követően írt alá egy négy évre szóló 26.5 millió dolláros szerződést a Tampa Bay-jel, ahol szezonról szezonra sikerült alulmúlnia magát, idén pedig megelégelte ezt a Buccaneers és ki is vágta a játékost.

Legutóbb Jacksonville-ben járt próbajátékon, azonban továbbra sem volt meggyőző. A Florida Times-Union riportja szerint teljesen formán kívül van a cornerback. Verner formánkívülisége még szembetűnőbb volt a Jaguars fiatal cornerbackjeivel összevetve. Jalen Ramsey tavaly egész jó újonc szezont produkált, A.J. Bouye az egyik legjobb cornerbackké nőtte ki magát ligaszinten, Aaron Colvin pedig nickelbackként nyújtott bíztató teljesítményt.

Verner rutinjának egyébként sok hasznát tudná venni a Jacksonville, azonban először a játékosnak formába kéne lendülni majd meg kéne győzni a csapat vezetőit, hogy akarják is a veterán cornerback rutinját a csapatba.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!