Connect with us

Hír

Watsonnak lehet esélye kezdeni idén

A Houston Texans all-int mondott, és odaadta a jövő évi első körét a Brownsnak, hogy felmozoghasson a drafton Deshaun Watsonig. Ezzel nagy kockázatot vállaltak, csakúgy mint tavaly Brock Osweilerrel – utóbbi nem igazán jött be. Noha nem Watson számít kezdőnek a mai állás szerint a Texansban, Rick Smith szerint azonban ha megérdemli, akkor meg fogja kapni a lehetőséget a fiatal irányító 2017-ben.

 

 

„Olyan légkört szeretnénk kialakítani a csapaton belül, ami arra ösztönzi a játékosainkat, hogy ha valaki jobban teljesít, akkor ő játszik. Hiszünk abban, hogy ez a versenyszellem pozitív irányba hat majd a szezonunkra. Ez természetesen az irányítóinkra is igaz. Tomnak (Savage) minden képessége megvan ahhoz, hogy rá merjük bízni a támadósort a szezon nyitányakor, ugyanakkor ha Deshaun (Watson) jobb teljesítményt nyújt nála az edzések során, akkor ő is megkapja a lehetőséget. Egyelőre azonban úgy gondoljuk, hogy még tanuljon, szokjon össze a csapattársaival, és érezze át a profi légkört, nem akarjuk siettetni a debütálását. Biztos vagyok benne, hogy amikor készen áll a kezdőre, akkor sikerre vezetheti a Texanst.” – mondta Smith.

 

A hamarosan kezdődő training campnek úgy vágnak neki Houstonban, hogy Tom Savage a kezdőirányító, de emlékezünk, hogy tavaly még Carson Wentz QB3 volt májusban, mégis ő vezette az Eagles támadósorát a nyitófordulóban. Az mindenesetre biztos, hogy tanultak a tavalyi esetből, és nem akarnak elhamarkodott döntést hozni Watson játszatását illetően.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!