Connect with us

Hír

West jövőre is marad északon; Bass Seattle-ben

David Bass, a Tennessee Titans korábbi linebackere az instagramon jelentette be, hogy a jövőben a Seattle Seahawks csapatát fogja erősíteni.

 

 

Basst még a 2013-as draft hetedik körében választotta ki az Oakland Raiders, de ők azonnal megváltak tőle és Chicagoban kezdte meg NFL karrierjét, ahol két évig játszott, majd Titanshez került. Összesen 49 mérkőzésen lépett pályára eddig pályafutása során, túlnyomórészt Tennessee mezben. 29 alkalommal játszott a csapatban, ezek közül 7-szer kezdőként, 52 tackle és 1.5 sack került ez idő alatt a statisztikai lapjára.

 

 

Chicagoban defensive endet játszott, Tennessee-ben azonban külső linebackerként számítottak rá, Seattle-ben ismét defensive end poszton kerülhet bevetésre.

Baltimore-ból is játékosszerződtetésről számolhatunk be, ugyanis Terrence West aláírta tenderét, aminek köszönhetően 1.79 millió dollárt fog keresni a 2017-es szezonban. A running back tavaly 16 meccsen 13-szor kezdett a Ravensben, 774 yardot és 5 touchdownt szorgoskodott össze 2016-ban.

 

 

Danny Woodhead igazolásával valamivel kevesebb szerep jut majd Westnek, azonban brusztolós futóként biztos helye lesz a Ravens támadósorában.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!