Connect with us

Hír

Ziggy Ansah Suh-val egyeztetne a szerződéséről

Újonc szerződésének utolsó évébe lépett Ziggy Ansah, a Detroit Lions korábbi 1/3-as passzsiettetője, miután tavaly lehívták az 5. éves opcióját. Ansah ha egészséges, akkor vitán felől posztja elitjébe tartozik, sajnos előbbi kitétel nem jött össze számára 2016-ban. Ennek ellenére gyaníthatóan megpróbálja a Lions meghosszabbítani a szerződését, de ő gondoskodni akar arról, hogy akárhol is játsszon, meg legyen fizetve. Éppen ezért keresné fel korábbi csapattársát, Ndamokung Suh-t.

 

 

„Nagyon jól kijöttük a detroiti évei alatt, többször is beszélgettünk egymással a távozása óta. Sajnálom, hogy nem sikerült őt megtartani, de örülök, hogy bejött neki az élet Miamiban is. A szerződésem ügyében még nem kerestem fel, de erre hamarosan sort kerítek, pár jó tanácsra szükségem lehet tőle. A tavalyi évem sajnos nem úgy sikerült ahogy terveztem, de idén még szerződésem van, és szeretném életem szezonját produkálni. Még mindig az a célom, hogy bajnok legyek, és azon leszek, hogy ez már idén teljesüljön a Lionsszal.”

 

Suh-t két éve engedte el a Lions, miután nem volt megfelelő anyagi lehetőségük a megtartására, a Miami Dolphins pedig egy elég súlyos 6 éves, 114 millió dollárról szóló szerződést rakott a játékos orra alá. Egy ehhez hasonló szerződéssel Ansah is kiegyezne, ezért nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy egykori bajtársától kér tanácsot az alkudozást illetően. 2016-ban közel 17 millió dollár volt a francise tag értéke a DE-ekre, egy hosszú távú szerződéssel lehet olcsóbban megúszná a Lions, bár ez attól függ, Suh milyen tanácsokat ad…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!