Connect with us

Hír

A Cowboys csodaduója 22 év után újra Super Bowlba röpítené csapatát

Tavaly két újonc lopta el a show-t a Dallas Cowboys háza táján, amikor a 4. draftcetlivel kiválasztott Ezekiel Elliott és a Romo helyére előbb beugró, majd azt átvevő újonc Dak Prescott vezetésével új szárnyakra kapott a támadósor. A lendület csak a Divisional Roundig vitte el a csapatot, de a két játékos szeretne gondoskodni arról, hogy ez jövőre ne így legyen, és 22 év után újra Super Bowl trófeával ünnepeljen a város.

 

 

Cole Beasley, a csapat elkapója odáig van a két játékostól, és szerinte sokra hivatott velük a Cowboys.

 

Dakban minden megvan ahhoz, hogy a jövőben a világ legjobb irányítója legyen. Azt mindenki látta tavaly, hogy tehetséges srác, de azt kevesen tudják, hogy mennyire összeszedett fejben, és hogy milyen jó ember valójában. A semmiből az ölébe hullott élete lehetősége, amit sikeresen meglovagolt, de egy percig nem szállt a fejébe a dicsőség. Habár a támadósor vezére volt tavaly, végig úgy tekintett magára, mint egy újonc, akinek meg kell dolgoznia a kezdőért. Nála keményebben senki nem dolgozott tavaly a csapatból, zseniális figura. Zeke-ről is csak hasonló dolgok mondhatók el, mindketten eltökéltek a csapat sikerében. Bár a tavalyi szezonban ők voltak a sztárok, egyikük sem dől hátra, hogy élvezze a rivaldafényt. Mindketten pontosan tudják, hogy amíg nem nyertünk Super Bowlt, addig nem végeztük el a ránk bízott feladatot.

 

Prescott tavaly Az Év Támadó Újonca lett, míg Elliott a Rushing Title mellé 6 voksot is behúzott az MVP szavazáson. A Cowboys az 1995-ös szezon óta nem nyert gyűrűt, és legutóbb a 2008-as és 2009-es szezonban fordult elő utoljára a csapattal, hogy egymás után két pozitív szezont hoztak le. A két ifjú titán idén mindkét sorozatot meg szeretné törni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!