Connect with us

Hír

A Cowboysnál minden a kihívásokról szól

Jason Garrett, a Dallas Cowboys főedzője nagy New York Yankees rajongó, ezért nem meglepő, hogy saját csapatán is alkalmazza a yankeeses Derek Jeterről elnevezett “The Derek Jeter Challenge”-t. Elmondása szerint szeretné, ha a versenyszellem nem csak foci közben, hanem minden tevékenységüknél áthatná a játékosokat.

 

 

Derek Jetert úgy jellemezte Garrett, mint az a játékos, akit bármikor, bárhova beválasztanál a csapatodba, akkor is, ha nem baseballról van szó. Hát most pont ezt teszik a Cowboys játékosai is egymással! A kihívás lényege, hogy úgy kell 5 fős csapatokat választaniuk a kijelölt kapitányoknak, hogy nem árulják el nekik mi lesz a feladat. Legutóbb például az offense és a defense játékosaiból összerakott csapat mérkőzött meg az edzésüket követően az amerikai filmekben jól ismert Pop-A-Shottal és Skeet Ballban. Az összetartás mellett egy kis küzdőszellemet is vitt a játékosokba ez a kihívás, amit vélhetően még többször fognak alkalmazni Garrették.

 

Minden a kihívásról és a győzelemről szól, néha úgy bánunk velük mint a gyerekekkel: aki győz, az lesz a mindenható, a vesztes meg a lúzer. Szerintünk ez segít abban, hogy mindent beleadjanak abba, amit csinálnak, és ezt a pályán is viszontlátjuk majd. Illetve ez jó lehetőséget ad az újonnan érkezett játékosainknak is, hogy bebizonyítsák, rájuk lehet számítani, pont ezért találtuk ki ezt a fajta kihívást. Szerintem élvezték a srácok, szóval lehet szokássá tesszük ezeket.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!