Connect with us

Hír

A Dolphinsban mindenkinek elképesztő éve lesz

Adam Gase jelenleg az a fickó a fantasy ligádban, aki sokkal jobban imádja a saját játékosait, mint bárki más. Hype-olta már a holtszezonban Jay Ajayit, Jarvis Landryt, Julius Thomast és legutóbb DeVante Parkert is, mindegyiknek “gigantkus” éve lesz, rekordokat fognak dönteni, visszatérhetnek valaha volt legjobb formájukhoz, satöbbi. Gase és a támadókoordinátora szavai alapján Ajayi meccsenként 22 labdacipelést is kaphat és ha összeadjuk az elkapóknak prognosztizált számokat, akkor Landry, Thomas és Parker együtt legalább 3500 yardot fognak szerezni.

 

Egy baj van csak ezzel: ilyen sosem történt még meg. A meccsenkénti 22 labdacipelés az év során 352-t eredményezne. Tavaly 322 volt a legtöbb, de Le’Veon Bell meccsenkénti átlaga elég közel volt ehhez (21,75), csak ő nem játszott egész évben. Ezen felül 2010 óta mindössze egy olyan futó volt, aki átlépte a 352 futási kísérletet egy év alatt (DeMarco Murray, 2014, 392 carry).

 

Dec 24, 2016; Orchard Park, NY, USA; Miami Dolphins running back Jay Ajayi (23) celebrates a touchdown during the first half against the Buffalo Bills at New Era Field. Mandatory Credit: Timothy T. Ludwig-USA TODAY Sports

 

Az elkapóknál 3500 yardot tavaly egyetlen trió sem tudta még megközelíteni sem, egyedül a Saints lépte túl a 3000 yardos határt és ugyan több évet nem vizsgáltam, megkockáztatom, hogy a történelemben is legfeljebb néhány példa volt erre, ha egyáltalán.

 

Mellesleg egyesével mindegyik jóslat beteljesülésének lehet esélye, hiszen mind a 4 említett játékos összehozhat egy parádés évet, az viszont kvázi lehetetlen, hogy ezt egyszerre tegyék meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!