Connect with us

Hír

A Jets kivágott egy újabb ikonikus játékost

A Jets mester Todd Bowles jelentette be kedden, hogy a csapat elköszönt a linebacker David Harristől. A 33 éves belső linebacker 2015-ben kötött egy három éves hosszabbítást, szerződése utolsó évében járt idén. az elküldésével 6,5 millió dollárt spórolt a csapat.

 

 

Bowles elmondása szerint a Jets szerette volna, hogy a 2007-es második körösük maradjon, de nem ennyi pénzért. Állítólag megkérték a fizetéscsökkentésre a védőt, de a dolog nem nagyon akard haladni, így pedig nem volt mit tenniük.

 

Hogy miért nem sikerült megegyezni? Az egy jó kérdés. Egyszerűen megszakadtak a tárgyalások.

 

– meséli Bowles.

 

Davis egész karrierjét a Jetsben töltötte, és bár nem volt egy kifejezetten top játékos, mindig is egy stabil, megbízható játékos, illetve vezére volt a védelemnek. 160 meccsből mindössze hatszor nem tudott pályára lépni, 1087 tackle, 35 sack, 31 leütött labda, 11 fumble és 6 INT került eddig a neve mellé. Nem meglepő, hogy mind a játékos, mind pedig a szurkolók csalódottak a dolog miatt, Harris ügynöke különösen kiakadt:

 

A Jets elküldhette volna Harrist a piac nyitása előtt, nem kellett volna három hónapot rá várni. Igazán megtehették volna egy olyan játékosért, akitől nem kaptak mást tíz éven keresztül, csak hűséget és remek játékot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!