Connect with us

Hír

A Ravens nem tudja, versenybe szálljon-e Orr játékáért

Ahogy az ismeretes, Zach Orr tavaly főleg egészségügyi problémákra hivatkozva bejelentette visszavonulását és otthagyta csapatát. Amilyen hirtelen jött az a bejelentés, annyira meglepetésként ért mindenkit, hogy a napokban mégis azt nyilatkozta a játékos, hogy visszatérne a pályára.

 

 

Ez egyrészt több kérdést is felvet, másrészt a Ravenst is gondolkodóba ejti. Ha valóban olyan súlyos volt Orr sérülése, akkor mégis hogy gondolja, hogy visszatér a pályára? Ha nem, akkor mi áll a visszavonulás mögött? Azáltal, hogy Orr visszavonult, a Ravens nem rakott rá tendert, így pedig Orr hivatalosan free agent lett. Kisebb meglepetésre, visszatérése után nem a Ravenshez vezetett az első útja, hanem a Lions csapatánál volt próbajátékon. Az Oroszlánokon kívül pedig a Jets is érdeklődik és még vagy egy tucat NFL teammel beszélt az ügynöke a hírek szerint.

 

Nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, de ha Orr ezzel az (ál)visszavonulással akarta elkerülni a tendert, akkor nem túl etikus úton jár. Én a Ravens helyében nem kapálóznék utána, mert ha igaz az egészségügyi állapota, akkor azért nincs szükség Orr játékára, ha pedig nem, akkor pedig a magatartás miatt. Igaz, Orr meglepően jó formát mutatott, de így is ő volt a front7 leggyengébb tagja.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!