Connect with us

Hír

A Ravenst győzködi a Jets Decker elcserélésére

Tegnap reggel közöltük a hírt, hogy a Jets és Eric Decker útjai rövid időn belül különválnak. A Jets jobban szeretne egy cserepartnert találni, mert így legalább kapnának valami ellenértéket érte, viszont a cutolással meg többet spórolhatnak rajta. Így vagy úgy, de távozni fog, és a Jets már fel is vette a kapcsolatot a Baltimore Ravensszel, hogy egyezkedjenek már meg valami kis üzletben Decker játékjogáról.

 

 

Az mind szép és jó, hogy a Ravens elkapót keres, és emiatt kapóra jöhet nekik Decker, csak a játékos $8,75 milliós cap hitje nem férne bele a Ravens keretébe. Decker ugyanis egy esetleges csere esetén a 2014-ben megkötött 5 éves, $36,5 milliós szerződését is magával cipeli új csapatához, köztük az idei $8,75 milliós és jövő évi $9 milliós cap hitjét is, hacsak nem állapodnak meg új szerződésben. Decker helyzetét az sem könnyíti meg, hogy még mindig nem tudni, pályára léphet-e a most következő szezonban. A korábbi hírek ugyanis arról szóltak, hogy két különböző műtétet is végre kell hajtani rajta, ami miatt a 2017-es évet kihagyja, de azóta egyre több cáfolat érkezik, az igazság azonban még mindig nem derült ki.

 

A Ravens ráadásul a mai napon Jeremy Maclint fogadja vizitre, aki tegnap Buffalóban próbált szerencsét egy esetleges szerződés kiharcolására, a jelek szerint ez nem sikerült. A jets viszont továbbra is keresi a tárgyalófeleket, még a héten le szeretnék zárni Decker ügyét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!